Informatie

Bij Bouwloket kunnen ondernemers in bouwgerelateerde bedrijven terecht met al hun vragen of problematiek. Wij zorgen ervoor dat u direct in contact wordt gebracht met een leverancier of dienstverlener (member) die uw vraag kan oppakken. U maakt rechtstreeks afspraken met de betrokken dienstverlener. Zo bent u als ondernemer minder tijd kwijt met randzaken buiten het direct aansturen van uw onderneming.

Ondernemers of leden kunnen hun vraag stellen via de website, www.bouwloket.com, via de mail aan contact@bouwloket.com, of per telefoon op 040-3040200. U kunt onze members ook vinden op deze site onder www.bouwloket.com/members. Na het stellen van uw vraag wordt u actief doorverwezen naar de partij, die geschikt is de vraag te beantwoorden.

Binnen 48 uur wordt er contact met u opgenomen. Vragen die snel zijn te beantwoorden, worden gratis per mail of telefoon afgedaan.

Bouwloket handelt uit de visie, dat ondernemers met een complexe omgeving en regelgeving te maken hebben. De ondernemer wordt regelmatig geconfronteerd met problematiek die afleidt van ’het ondernemen’. Wij zijn het aanspreekpunt voor alle vragen, die u afleiden van hetgeen waar u goed in bent, namelijk uw onderneming sturen.