Inloggen

Heijltjes Advocaten

Heijltjes Advocaten

Heijltjes Advocaten, specialisten in bouwrecht
 
Bouwen en ontwikkelen, daarin zijn wij specialist. Wij adviseren en procederen met name over grondverwerving en -exploitatie, bestemmingplanprocedures, bouwvergunningen, aanbestedingen, aannemingsovereenkomsten, en uitvoeringskwesties (bouwtijd, gebreken, meer-/minderwerk).
 
In het bouwrecht hebben wij ruime ervaring en expertise zodat wij  vertrouwd zijn met de juridische en de praktische bijzonderheden daarvan. Veelvuldig voeren wij procedures bij zowel de Raad van Arbitrage voor de Bouw in Nederland als bij de burgerlijke en bestuursrechter en de Raad van State.
 
Het bouwproces kennen wij  in al haar facetten. Vragen en geschillen over diverse aspecten daarvan beoordelen wij vlot en vakkundig vanuit verschillende perspectieven (aannemer, opdrachtgever, ontwikkelaar, installateur, verzekeraar, gemeente etc.).
 
Als nichekantoor hebben wij op ons vakgebied een uitmuntende reputatie. Ons vermogen om complexe juridische kwesties praktisch te benaderen en onze uitstekende en persoonlijke service worden door onze cliënten, zowel kleine als grote ondernemingen, overheidsinstellingen en verzekeraars,  zeer gewaardeerd.


Neem contact op

loading...
Naam: Heijltjes Advocaten
KVK: 9190937
Adres: Nijmeegsebaan 140
6564 CM Nijmegen
Post adres: Postbus 1392
6501 BJ Nijmegen
Telefoon: 024-3222255
Fax: 024-3227751
E-mail: info@heijltjes.nl
Website: http://www.heijltjes.nl

Heijltjes Advocaten Facebook

Van onze website