Inloggen

Claassen Advocaten

Claassen Advocaten

Servicekantoor
Claassen Advocaten richt zich op ondernemingen en op particulieren. Voor ondernemers beschikken wij over specialisten op verschillende civiele rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht. We investeren in relaties. Met name in het MKB en in het bijzonder in de bouwsector en de detailhandel.


Transparante werkwijze
Wij zijn betrokken bij u en uw zaak. Dat blijkt uit onze persoonlijke benadering, oprechte interesse in hetgeen voor u belangrijk is en uit onze vak- en sectorkennis. Wij weten wat er in uw wereld speelt en anticiperen hierop door uw vraag te beantwoorden voordat u hem stelt. Wij zijn transparant in onze werkwijze en tariefstelling en zijn eerlijk in ons advies. Uw belang, zowel in juridisch als financieel opzicht, staat altijd voorop. Iedere advocaat van ons kantoor maakt deel uit van een netwerk van specialisten door ons lidmaatschap van de Advocaten Unie. Zodoende heeft u slechts één aanspreekpunt voor al uw juridische vragen. Daarnaast verzorgen wij seminars over actuele juridische thema’s.


Alternatieve tarieven
Bij ons heerst een informele bedrijfscultuur. Dat herkent u direct wanneer u de drempel van ons kantoor overgaat. Wij werken al langere tijd op een efficiënte manier en tegen heldere tarieven. U krijgt daarvoor juridisch advies van hoge kwaliteit. Wij bieden een alternatief voor het factureren op uurbasis. Zoals een vast of een maximum tarief, een abonnement voor bepaalde dienstverlening, een lager tarief voor standaard en een hoger tarief voor specialistisch juridisch advies. Op deze manier weet u waar u financieel aan toe bent.


Bent u particulier? Wij nodigen u graag uit voor een kosteloos kennismakingsgesprek. U als ondernemer bieden we een kennismakingspakket aan. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.Neem contact op

loading...
Naam: Claassen Advocaten
KVK: 17237620
Adres: Vondellaan 12
5600 AV Eindhoven
Post adres: Postbus 831
5600 AV Eindhoven
Telefoon: 040-2448970
Fax: 040-2453080
E-mail: info@claassenadvocaten.nl
Website: http://www.claassenadvocaten.nl

Veelgestelde vragen

Claassen Advocaten Twitter

Claassen Advocaten Facebook

Van onze website